Stadsavontuur

Stadstrophy

Avontuurlijk fietsen in de stad.

Urban Golf

Golfend op ontdekking in Gent.

Op ‘t water

Teambuilding op het Gentse water.

In de hoogte

Klimmen en klauteren in de stad.

Avontuur enkel iets voor in de natuur? Think again! Wij nemen je mee op avonturentocht doorheen de stad. Ga de uitdaging aan en verleg je grenzen!

Op maat

Wil je de stad op een andere manier verkennen? Liever een combinatie van activiteiten? Ben je met een grote groep? Of heb je een ander gek idee waarbij wij kunnen helpen? Contacteer ons gerust om te horen wat we voor jou kunnen betekenen. We wagen ons graag aan nieuwe uitdagingen. Als stadslabo laten we je graag experimenteren en grenzen verleggen.

Teambuilding

Ons avonturenaanbod kunnen we moeiteloos combineren met tal van groepsdynamische oefeningen. Zo schotelen we je groep een aantal opdrachten voor, aan jullie om deze tot een goed einde te brengen. Ideaal om de groepssfeer te versterken, maar tegelijk te leren hoe een groep functioneert, hoe de communicatie verloopt, welke rollen elke deelnemer op zich neemt enz.

We dagen de jongeren uit om te reflecteren en stil te staan bij wat ze bijleren. Daarvoor gebruiken we verschillende tools om hun leerproces te verwoorden, dit telkens op een speelse manier.

Op jouw evenement

Contacteer ons om te weten wat JES op jouw evenement kan betekenen. We hebben een mobiele bakstapel die we tot bij jou kunnen brengen. In het verleden installeerden we ook reeds rappels vanaf verschillende gebouwen in Gent.

Tarieven

Lokale jeugdwerkorganisaties:

5 euro per deelnemer voor een halve dag en 8 euro per deelnemer voor een volledige dag.

Niet-lokale jeugdwerkorganisaties:

8 euro per deelnemer voor een halve dag en 13 euro per deelnemer voor een volledige dag.

Niet-jeugdwerkorganisaties:

16 euro per deelnemer voor een halve dag en 26 euro per deelnemer voor een volledige dag.

Medewerkers

michiel.hendrickx@jes.be