Stadstrophy

Stadstrophy

Avontuurlijk fietsen in de stad.

Avontuurlijk fietsen

Je denkt dat je Gent van binnen en van buiten kent? Wij dagen je uit om je stad te ontdekken als een groot avonturenparcours! Kies één van de routes, klim een mountainbike op en maak je klaar voor een avontuurlijke fietstocht. Onderweg wachten je heel wat uitdagende opdrachten.

  • Die hard trophy

Tijdens de ‘Die hard stadstrophy’ wordt de stad Gent één grote speeltuin voor de avontuurlijke mountainbiker. Ontdek smalle racebanen, verrassende hoekjes en behendigheidspistes op twee wielen. Durf jij het aan?

  • Groepsdynamische trophy

De ‘Groepsdynamische stadstrophy’ is een interactieve vorming waarbij theorie en praktijk afwisselend verweven zitten in een spannend mountainbikeparcours doorheen de stad. Tijdens deze rit, doorspekt met allerlei opdrachten, krijg je tips en tricks rond groepsvorming, maak je kennis met de verschillende rollen binnen een groep, communicatiemiddelen,… Al doende ontdek je de vele facetten van groepsdynamica. Een ideaal recept voor wie zelf groepen begeleidt!

Duur activiteit: 3 uur of een hele dag gecombineerd met groepsdynamische opdrachten. Naar wens te combineren met andere activiteiten.

Praktisch

We spreken af aan onze fietscontainer aan het Kapitein Zeppospark.

De minimumleeftijd is 15 jaar.

Het minimum aantal deelnemers is 6, maximum aantal 12 (Valt te bespreken, dit is afhankelijk van de hoeveelheid beschikbare fietsen etc.)

Tarieven

Lokale jeugdwerkorganisaties:

5 euro per deelnemer voor een halve dag en 8 euro per deelnemer voor een volledige dag.

Niet-lokale jeugdwerkorganisaties:

8 euro per deelnemer voor een halve dag en 13 euro per deelnemer voor een volledige dag.

Niet-jeugdwerkorganisaties:

16 euro per deelnemer voor een halve dag en 26 euro per deelnemer voor een volledige dag.

Medewerkers

michiel.hendrickx@jes.be;