Avontuur beleven kan alleen in de natuur? Think again. Bij JES Gent kan je terecht voor heel wat uitdagende activiteiten in de stad. We hebben heel wat enthousiaste begeleiders en vrijwilligers klaarstaan die je graag meenemen op avonturentocht. Als je een Gentse jeugdwerkorganisatie bent, betaal je bij ons slechts 5 euro per deelnemer, alles inbegrepen!


Avontuurlijk fietsen in de stad

Wij dagen je uit om Gent te ontdekken als een groot avonturenparcours! Kies één van de routes, klim een mountainbike op en maak je klaar voor een avontuurlijke fietstocht. Onderweg beleef je heel wat uitdagende opdrachten.

Avontuur op het Gentse water

Heb je geen schrik om de voeten nat te maken? Ga dan voor ons aanbod op het water. We bouwen samen aan enkele vlotten en verkennen het Gentse Houtdok. Je krijgt enkele technieken mee om snel een stevig vlot te bouwen en testen dit uiteraard ook uit. Dit alles gecombineerd met enkele leuke opdrachten op het water.

Klimmen in de stad

Klimmen enkel op een muur of een hoogteparcours? Als stadslabo kijken we graag wat verder en gebruiken we de stad als klimparcours. We schotelen je enkele activiteiten voor, waar je beter goed samenwerkt om er te geraken. Klimmen aan een oude havenkraan? Bakstapelen onder een havenloods? Check! Dubbelcheck!

Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor leuke teambuildings. Zo schotelen we je groep een aantal opdrachten voor, aan jullie om deze tot een goed einde te brengen. Ideaal om de groepssfeer te versterken, maar tegelijk ook te leren hoe een groep functioneert, hoe de communicatie verloopt, welke rollen elke deelnemer op zich neemt enz.

Al deze activiteiten starten bij JES Gent in De Expeditie (Dok Noord 4F) of aan onze locatie aan het Kapitein Zeppospark.

Contact

Wil je graag meer info? Neem dan zeker contact op of neem een kijkje op onze website.

Contacteer Michiel Hendrickx via: michiel.hendrickx@jes.be of 09/233 88 05.

Tarieven lokale jeugdwerkorganisaties:
5 euro per deelnemer voor een halve dag en 8 euro per deelnemer voor een volledige dag.

Niet-lokale jeugdwerkorganisaties:
8 euro per deelnemer voor een halve dag en 13 euro per deelnemer voor een volledige dag.

Niet-jeugdwerkorganisaties:
16 euro per deelnemer voor een halve dag en 26 euro per deelnemer voor een volledige dag.